Erkenningen

“Wij staan garant voor een perfecte, gespecialiseerde dienstverlening.”

G. Smeyers speelt een onmiskenbare hoofdrol op de Belgische markt van grondbemaling. Het is één van de belangrijkste bedrijven in België gespecialiseerd in de vakkundige uitvoering van bronbemalingswerken, vooral in de sector van openbare werken en industrie. Als betrouwbare partner met kwalitatieve resultaten werd ons bedrijf dan ook beloond met een aantal erkenningen:

G1 Klasse 6

G. Smeyers is een bedrijf dat steeds blijft groeien. Intussen heeft ons bedrijf de erkenningsklasse G1-KL6 bereikt. Bij ons heeft u de garantie op perfect afgeleverd en kwalitatief werk uitgevoerd door gekwalificeerde boorploegen en volledig in regel met de wettelijke conventies. Deze erkenningsklasse is het bewijs dat wij technische bekwaam genoeg zijn en genoeg financiële draagkracht hebben om werken van een bepaalde omvang aan te kunnen.

VCA ++

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM= Veiligheidn Gezondheid en Milieu), en is in feite meer dan een checklist alleen. VCA is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Waarvoor dient het VCA certificaat?

Wanneer u als bedrijf in het bezit bent van een VCA certificaat kunt u hiermee aantonen dat uw bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Met het bezit van het VCA certificaat wordt dus voorkomen dat zowel de opdrachtgever als de aannemer allerlei acties moeten ondernemen om de veiligheid, gezondheid en

milieu te waarborgen, aangezien dit allemaal al van te voren is geregeld.

De VCA-certificering is vaak een voorwaarde van opdrachtgevers om als uitvoerende organisatie werkzaamheden voor het te mogen uitvoeren.

Voor de firma G.Smeyers n.v. is de VCA ++ certificering een absolute must. Het continu verbeteren en verfijnen van het VGM-programma zorgt ervoor dat er een beter bewustzijn voor deze zaken gecreëerd wordt binnen de firma zelf. Een groot voordeel waar zowel klanten, werkgever en werknemers van kunnen profiteren.

Avip en Avik

Avip en Avik opleidingen zorgen ervoor dat onze mensen gekwalificeerd zijn om te werken op Elia hoogspanningspost of Elia kabelwerken. Onze mensen volgen hiervoor twee-jaarlijkse opleidingen die door Elia zelf gegeven worden.

Diverse attesten en opleidingen

Al onze arbeiders worden continu geschoold via zowel externe als interne opleidingen om te blijven voldoen aan de nodige eisen van de bouwsector.